Tudati harmónia és testi egészség


Módszereim

 
A KEZELÉSEK SORÁN EGYÉNRE SZABOTT, AZ AKTUÁLIS PROBLÉMÁNAK/PROBLÉMÁKNAK MEGFELELŐ KEZELÉSMÓDOT ALKALMAZOK. EZEK AZ ALÁBBIAK, VAGY EZEK KOMBINÁCIÓI LEHETNEK:
 
 * KAPCSOLATTEREMTŐ HARMÓNIZÁLÁS - AZ EGYIK LEGEREDMÉNYESEBBEN ALKALMAZHATÓ MÓDSZER, MIND TESTI, MIND LELKI, MIND TUDATI PROBLÉMÁK ESETÉN.  ( ÁLTALÁBAN ÍGY ZAJLIK: ÁLLNI, ESETLEG ÜLNI, FEKÜDNI KELL, EGY RELAXÁLT, ELLAZULT ÁLLAPOTBAN - KINEK MENNYIRE SIKERÜL - CSUKOTT SZEMMEL.  EKÖZBEN KÖRBEJÁRLAK, MOZGÁSOKAT VÉGZEK KÖRÜLÖTTED, VAN HOGY MEGÉRINTELEK, MANTRÁKAT MORMOLOK STB..) LÉNYEGE: A TUDATÁLLAPOTOT RÁHANGOLJA A MINDENSÉG, TISZTA "TUDATÁRA", S EGY TERMÉSZETES RENDEZŐDÉS TÖRTÉNIK ENERGETIKAI ÉS SEJT SZINTEN IS. A PROBLÉMÁK TERMÉSZETSZERŰLEG ELKEZDENEK FELOSZLANI, ÁTALAKULNI. A SZERVEZET AZ EGÉSZSÉGES SZINTET FOGJA MEGKÖZELÍTENI, ELÉRNI. IDEJE: ÁLTALÁBAN 10 - 30 PERC.
 
* ENERGETIKAI HARMONIZÁLÁS, CSAKRATISZTÍTÁS: KÜLSŐLEG AZ ELŐBBIHEZ HASONLÓ, DE KICSIT "DURVÁBB" SZINTEN DOLGOZIK. A PRÁNÁVAL, ENERGIÁVAL TÖRTÉNŐ MUNKA FOLYIK. KÖZVETLENÜL HAT A SZERVEKRE, CSAKRÁKRA ("ENERGIA KAPUK" A TESTEN)
 
* ENERGIA "MASSZÁZS": NEM TARTOZIK A HAGYOMÁNYOS MASSZÁZSFORMÁK KÖZÉ, TEHÁT NEM AZ IZMOK GYÚRÁSÁVAL, IZÜLETEK FIZIKÁLIS ELLAZÍTÁSÁVAL ÉRÜNK EL IDEÁLIS ÁLLAPOTOT, HANEM KÖZEPES ERŐSSÉGŰ, ÉS FINOM ÉRINTÉSEKKEL, SIMÍTÁSOKKAL HARMONIZÁLOM, LAZÍTOM A TESTET / LELKET. A LÉLEK, ILL. A TUDAT SZINTJÉN TISZTULÁS, RENDEZŐDÉS INDUL MEG.
 TÖRTÉNHET RUHÁBAN, VAGY OLAJOS "MASSZÁZS" FORMÁJÁBAN IS, EGYÉNTŐL FÜGGŐEN.
 
* SPIRITUÁLIS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS: A LEGTÖBB KEZELÉS KÖZBEN, VAGY KÜLÖNÁLLÓAN IS ALKALMAZOM. TUDATI SZINTEN A MEGFELELŐ, MEDITÁCIÓS TECHNIKÁKKAL, "SEGÍTŐKKEL" DOLGOZVA ADOK SEGÍTSÉGET A BETEGSÉG/PROBLÉMA MEGOLDÁSÁHOZ.
 
* FIZIKAI SZINTŰ KEZELÉSEK (BÁR ITT IS MINDIG ENERGETIKAI, TUDATI VÁLTOZÁSOK SEGÍTIK AZ EGYÉNT, A KEZELÉST):
   A TALP GYÓGYÍTÓ PONTJAIN, SZERVI ZÓNÁIN KERESZTÜL A TELJES TESTI ÁLLAPOT FELMÉRHETŐ és KEZELHETŐ A NYOMÁSPONTOK HASZNÁLATÁVAL...